Rollecate 49C
7711 GG
Nieuwleusen

T +31 (0)529-48 2159
F +31 (0)529-48 2149
E info@gap-epm.nl

GAP Engineering & Project Management
Vacature overzicht
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Bekijk alle vacatures

Geschiedenis

GAP Engineering & Project Management BV (GAP EPM) is opgericht in 1995 door Gerard (G.A.P.) de Boer. Sinds 1970 was Gerard werkzaam in de pijpleidingindustrie met projecten in Nederland, België, Joegoslavië (tegenwoordig Slovenië), Argentinië, Algerije en Duitsland.

Sinds 1985 is dhr. G.A.P. de Boer regelmatig gedetacheerd geweest bij Gasunie. In 1992 heeft hij het bedrijf GAP International Pipeline Projects BV (GAP IPP) opgericht ten behoeve van het uitvoeren van bolttensioning en torque werkzaamheden. Vanuit deze werkmaatschappij vond in eerste instantie ook detachering plaats. Doordat er steeds meer behoefte aan gedetacheerd personeel ontstond, werd GAP Engineering & Project Management BV opgericht.

Gerard (G.A.P. de Boer) is in 2015 met pensioen gegaan en heeft het stokje overgedragen aan zijn jongste zoon (Alexander). Alexander was reeds in 2008 benoemd tot directeur en was sinds de oprichting nauw betrokken bij GAP EPM. Na zijn opleiding aan de TU Delft is hij werkzaam geweest bij KEMA en Stork voordat hij in 2005 (weer) in dienst kwam bij GAP EPM. De eerste jaren was hij zelf gedetacheerd bij Gasunie als Project Engineer / Project Manager. Nu is hij eindverantwoordelijk voor het bedrijf en en werkt geregeld ook op interim basis voor opdrachtevers.

ir. Alexander de Boer

Directeur / Consultant

Ing. Gerhardi de Boer

Consultant

Jolanda Bleumink

Personeelszaken

Christine Brouwer – Beijer

Office manager